VORSTELIJK WONEN IN HARTJE VELDHOVEN!

Allereerst dank voor uw interesse in het project Residentie “De Veldbloem” van Brabants Wonen. Residentie “De Veldbloem” is uniek gelegen in Oud Veldhoven aan de karakteristieke Dorpstraat. Op een steenworp afstand vindt u het bruisende dorpshart met tal van leuke restaurants en cafeetjes. In en rond de gezellige Kromstraat vindt u een scala aan speciaalzaken waar u lekker kunt shoppen. U loopt zo naar de supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen of naar gemeenschapshuis D’n Bond met tal van activiteiten. De ligging nabij natuurgebieden als De Vlasrootvennen en Het Oeienbosch maken het plaatje compleet.

RESIDENTIE DE VELDBLOEM

Het duurzame bouwplan bestaat uit een ensemble van fraai vormgegeven woningen en appartementen in de duurdere prijsklasse, rond een eigen groen binnenhof. In de villa aan de Dorpstraat met een monumentale uitstraling bevinden zich 5 luxe appartementen (villalofts) met ruime buitenruimtes in de vorm van balkons en terrassen. Op het achterterrein liggen twee schitterende levensloopbestendige semibungalows met tuin op het zuiden aan De Gender. Aan de rechterzijde wordt het bouwplan begrensd door bergingen ten behoeve van de appartementen. De parkeerplaatsen zijn gesitueerd op maaiveld op het binnenhof. Door groenstroken, de tuinen rondom de bebouwing en het gebruik maken van hagen en bomen krijgt het bouwplan een groene uitstraling in een dorpse setting. Residentie “De Veldbloem”: vorstelijk wonen in hartje Veldhoven!
RESIDENTIE DE VELDBLOEM RESIDENTIE DE VELDBLOEM RESIDENTIE DE VELDBLOEM

VERKOOP GESTART!

Vooruitlopend op het verkrijgen van de definitieve omgevingsvergunning is de verkoop van Residentie “De Veldbloem” reeds gestart. De verkoop wordt gedaan door Van Kasteren Makelaardij uit Veldhoven. Op deze website kunt u ter oriëntatie alvast nadere informatie downloaden via onderstaande links:

Mocht u interesse hebben in de aankoop van een semi-bungalow of villaloft neem dan contact op met de makelaar voor nadere informatie of beschikbaarheid.

Van Kasteren Makelaardij
Dorpstraat 16
5504HH Veldhoven

Tel.: 040 254 36 36
E-mail: info@vankasteren.nl
Website: www.vankasteren.nl

Maandag t/m vrijdag:
9:00 uur - 17:30 uur

VORSTELIJK WONEN IN HARTJE VELDHOVEN!